Behandling af dine personoplysninger

Når du opretter dig som bruger på madlog.dk, afgiver du nogle personlige oplysninger. Det drejer sig om kontaktinfo (navn og e-mailadresse) samt oplysninger, der er nødvendige for, at online-kalorietælleren kan foretage sine beregninger skræddersyet til dig (dit køn, hvilket år du er født i, højde, vægt, motionsvaner og ønsket vægttab).

Vi indsamler og registrerer alene disse personoplysninger med dit specifikke samtykke. Formålet med registreringen og behandlingen af oplysningerne er at levere MADLOG' tjenester til dig, dvs. at foretage beregninger, der er tilpasset til dig, samt at levere information om kost og sundhed, der er tilpasset til dig på baggrund af dine oplysninger og vores beregninger. Oplysningerne bruges desuden til at identificere dig i vores brugergrupper.

Det er som udgangspunkt frivilligt, om du vil indtaste personoplysninger. Enkelte oplysninger er dog obligatoriske (herunder dit rigtige navn og en gyldig e-mailadresse). Det fremgår de steder, hvor du kan indtaste oplysningerne, om de er obligatoriske. Hvis du ikke afgiver de obligatoriske oplysninger, kan du ikke oprette dig som bruger og benytte madlog.dk. Det kan have betydning for funktionaliteten og de services, som MADLOG tilbyder, hvis du vælger ikke at indtaste oplysninger, der ikke er obligatoriske.

Dataansvarlig for madlog.dk er MADLOG ApS, Kokholm 1A, DK6000 Kolding, CVR-nr. 32262546, telefon +45 70 22 32 43, e-mail: info@madlog.dk. Du kan altid kontakte MADLOG, hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du kan også klage til Datatilsynet over behandlingen.

Du kan altid få adgang til dine registrerede personoplysninger hos MADLOG. Det kan du gøre ved at logge ind med dit brugernavn og password. Hvis du opdager en fejl i de registrerede oplysninger eller i øvrigt ønsker at gøre indsigelse mod disse oplysninger, kan du kontakte os på info@madlog.dk eller på den adresse, der er angivet ovenfor.

MADLOG ApS sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart. Du kan vælge selv at give adgang til andre (eksempelvis venner, læge, eller andre). Denne adgang kan slås til under indstillinger. MADLOG ApS kan alene videregive dine personoplysninger til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke, såfremt det kræves af lovgivningen eller på baggrund af en retskendelse.

Hvis du deltager i en brugergruppe på madlog.dk, vil de andre brugere alene kunne se det brugernavn, du har valgt at benytte til din brugerprofil. Herudover vil andre brugere alene få kendskab til de oplysninger, du selv måtte vælge at dele i det fælles forum. Du opfordres i den forbindelse til at tænke dig godt om, førend du afgiver personlige oplysninger.

Hvis du ønsker dine personoplysninger slettet, kan du lukke din konto, eller kontakte os på info@madlog.dk. Hvis du har deltaget i brugergrupper på madlog.dk, opbevares dine indlæg (og eventuelle oplysninger, som du selv har skrevet heri) dog uden tidsbegrænsning, og vil ikke blive slettet, selv hvis din brugerkonto bliver slettet. MADLOG kan dog slette eller blokere indlæg og grupper i henhold til brugerbetingelserne.

Såfremt du betaler med betalingskort, bliver dine kortoplysninger sendt direkte og krypteret til vores betalingsudbyder. MADLOG ApS og vores medarbejdere har derfor ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.